Forside Hvem? Ydelser Galleri Netværk Kontakt

Hvem er morganaOne?

morganaOne er en fotografvirksomhed hvis erfaring og ydelser spænder over det meste indenfor erhvervsfotografi:
Eventfotografi, produkt- og reklamefotografering, portrættering og kreativ visuel kommunikation.

Jeg, Luise Bruen, er ejer af og cheffotograf i, morganaOne. Jeg tilstræber en professionel og tillidsfuld atmosfære i alt hvad jeg laver - I vil for eksempel ikke opleve, at skulle drøfte Jeres ønsker med én for at se en anden føre dem ud i livet.

Jeg har altid været overbevist om, at pris og kvalitet ikke nødvendigvis går hånd i hånd og en god løsning ikke skal være den dyreste - den tankegang jeg har overført til mit firma. Her holder vi priser og udgifter på et minimum, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Et varieret og gennemprøvet netværk af samarbejdspartnere og leverandører tillader morganaOne at løse alle fotografiske opgaver til alle tænkelige applikationer; fremkaldelse, foto/film, hjemmesider, brochurer, print, visitkort, brevpapir, kort og tryk. Kun fantasien sætter grænserne.

Øjeblikke der er i total harmoni med sine omgivelser kan - når fotograferet på den rigtige måde - gengive ikke blot personer, genstande og steder men fortælle historier med stemning og følelser. Med kærlighed og forståelse for det gode billede, er kvaliteten og kreativiteten altid af største format.

Ingen opgave er for stor eller lille, bare ring eller skriv med Jeres spørgsmål og ønsker.

Med venlig hilsen

Luise Bruen


Luise Bruen

Optimeret til Internet Explorer 6 | min. 800x600 | PC
Design: CPH Productions & morganaOne | morganaOne.com © 2004-2007 | Sikkerhed | Ophavsret